Μας ελάτε σε επαφή με
Tom Zhao

Τηλεφωνικό νούμερο : 13862392327

WhatsApp : +8613862392327

Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd

Επειδή αφιερωμένος, τόσο επαγγελματικός

Με την ακεραιότητα, εργασία σχεδόν

  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Omatei, ΕΝΑΤΟΣ, Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 10,000,000-12,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2005
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Περίπου επιχείρηση Omatei

Η Co. μηχανικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού Omatei Kunshan, ΕΠΕ έχει ειδικευτεί στην κατασκευή ακρίβειας για πάνω από δέκα έτη. Παράγουμε τα διάφορα είδη μαλακών σαγονιών που μπορούν να αντιστοιχηθούν τα τσοκ που γίνονται στα τσοκ υδραυλικής δύναμης υψηλής ακρίβειας της Ευρώπης και της Αμερικής ή της Κίνας κ.λπ. επίσης και τα χειρωνακτικά τσοκ, και άλλα ειδικά μη τυποποιημένα προϊόντα προσαρτημάτων CNC στις εργαλειομηχανές.
Οι παραγωγές μας
Για τα σαγόνια τσοκ, έχουμε την τυποποιημένη serration πίσσα των μαλακών σαγονιών όπως 1.5x60°, 1.5x90°, 2.5x90°, 3.0x60°, 1/16x90°, 3/32x90°, η μεταβλητή προδιαγραφή μπορεί να γίνει σύμφωνα με τη διαφορετική απαίτηση των πελατών, μπορούμε επίσης να παραγάγουμε το αργίλιο, τα υλικά σαγόνια νάυλον, ορείχαλκου και ανοξείδωτου, η επιχείρησή μας έχουν αναπτύξει μαλακά σαγόνια κραμάτων βραδυνού τα ελαφριά που το βάρος είναι μόνο ένα τρίτο των κανονικών τύπων, αυτό το προϊόν μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει από το ζήτημα παραμόρφωσης του λεπτού κομματιού προς κατεργασία σωλήνων τοίχων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στερέωσης, αλλά αποτελεσματικά βελτιώνει τη φυγοκεντρική δύναμη του τσοκ επίσης.

Για τα τσοκ υδραυλικής δύναμης, έχουμε κάνει το τυποποιημένο τσοκ δύναμης προδιαγραφών και τους περιστροφικούς κυλίνδρους, η ακρίβεια σωμάτων τσοκ δύναμής μας μπορεί να συναντηθεί μέσα σε 0.01mm, η ακαμψία και η φθορά της ποιότητας αντίστασης είναι πολύ καλές. Η απόδοση δαπανών είναι πολύ ανταγωνιστική. Για τα ειδικά χρησιμοποιώντας τσοκ, έχουμε collet τα τσοκ, τσοκ δεικτών, τσοκ κυλίνδρων, τσοκ με τους ενσωματωμένους κυλίνδρους, τσοκ αξόνων καρφιτσών, η επιχείρησή μας παρέχει επίσης το cOem και την υπηρεσία ΩΔΏΝ στα τσοκ και τα περιστροφικά προϊόντα κυλίνδρων
Παράγουμε επίσης και πωλούμε τα ζωντανά κέντρα, vises, τον περιστροφικό πίνακα, το μόνο κεντραρίσματος σταθερό υπόλοιπο, τα μεταβλητά τσοκ, το τ-καρύδι, τα σκληρά σαγόνια, τα τρυπώντας δαχτυλίδια σαγονιών, τα πιάτα προσαρμοστών, τα στηρίγματα τραβήγματος της BT, collet του ER, τα αλέθοντας τσοκ, και πολλά εξαρτήματα της μηχανής εργαλείων.

Εξασφάλιση ποιότητας

Περίπου η εξασφάλιση ποιότητας, υποσχόμαστε τα προϊόντα μας 100% που επιθεωρούνται και 100% που είναι κατάλληλο πριν από να στείλει έξω, σε περίπτωση ποιοτικών ατελειών πριν από τη χρησιμοποίηση πελατών, τον αγοραστή πρέπει να δηλώσει Omatei μέσα σε μια εβδομάδα μετά από να λάβει το, Omatei είναι αρμόδιο για τη δαπάνη φορτίου της επιστροφής και της εκ νέου αποστολής. Ο αγοραστής πρέπει να συσκευάσει τα αγαθά σταθερά για την ασφάλεια μεταφορών επιστροφής. Εάν ανάγκη αγοραστών που αλλάζει σε άλλα αγαθά πριν τη χρήση, μπορούμε να συμφωνήσουμε σχετικά με αυτό υπό τον όρο του αγοραστή που πληρώνει όλο το κόστος φορτίου.
Στόχος επιχείρησης
Για να σας παρέχει η επαγγελματική λύση των προϊόντων σειράς τσοκ, η ικανοποίησή σας είναι η ευθύνη και το κίνητρό μας.

Ιστορία

Το Kunshan Omatei η Co. που μηχανικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού, ΕΠΕ ήταν το 2007, το οποίο έχει ειδικευτεί στην κατασκευή ακρίβειας για πάνω από δέκα έτη. Παράγουμε τα διάφορα είδη μαλακών σαγονιών που μπορούν να αντιστοιχηθούν τα τσοκ που γίνονται στα τσοκ υδραυλικής δύναμης υψηλής ακρίβειας της Ευρώπης και της Αμερικής ή της Κίνας κ.λπ. επίσης και τα χειρωνακτικά τσοκ, και άλλα ειδικά μη τυποποιημένα προϊόντα προσαρτημάτων CNC στις εργαλειομηχανές.

Είχαμε συνεργαστεί με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις όπως Kitagawa και SMW Autoblock και Schunk και Hainbuch και Autostrong και Chandox και Tonfou και ούτω καθεξής στην Κίνα.

Υπηρεσία

Παρέχουμε σε σας η υψηλότερη ποιότητα την καλύτερη και ανταγωνιστική τιμή.

Εγγυώμαστε το ίδιο πράγμα μας ποιότητας και υπηρεσιών όπως επιβεβαιώσαμε.

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τους πελάτες για να αγοράσουμε άλλα αγαθά για να κάνουμε μια ναυτιλία συνδυασμού.

Παρέχουμε σε σας την επαγγελματική κατασκευή, ποιοτικά πρώτα προϊόντα.

Παρέχουμε σε σας το επαγγελματικό σχέδιο των καινοτόμων προϊόντων

Οι απαιτήσεις σας είναι η ευθύνη μας

 

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας αποτελείται από τις πωλήσεις και την Ε&Α και τεχνικός και την παραγωγή και QC και τα λογιστικά τμήματα, απασχολούμαστε σκληρά και υποστηρίζουμε ο ένας στον άλλο και ενώνουμε δεδομένου ότι το ένα, ο στόχος μας πρόκειται να παράσχει στην παραγωγή καλής ποιότητάς μας την καλύτερη τιμή στους πελάτες μας.